5-an


Med 5-an kan du skapa ditt egna personliga badrum. Nytänk där vi satt dig på första parkett, du bestämmer storlek från 60 cm till 150 cm med en 5 cm intervall på bredden, färg, toppskivor av olika material, en eller två lådor. Dom raka linjerna ger en modern och lyxig känsla som söker sig hela vägen in i dom snyggt inredda lådorna med praktisk förvaring och den senaste tekniken av den välbeprövade BLUMOTION-dämpningen för en mjuk och harmonisk stängning för högsta komfort.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk av ditt badrum. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt sminkhållare och lådmatta i den övre lådan som standard. Stilren lådbelysning och eluttag 230V finns som tillval. Senaste tekniken push and open som även när du stänger lådan tryggar den välbeprövade BLUMOTION-dämpningen för en mjuk och harmonisk stängning för högsta komfort i ditt badrum.

  

       Toppskiva

Färgåtergivningen på färgval som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

5-an finns från 60 cm till 150 cm med en 5 cm intervall på bredden, djup 46 cm, höjd 35 cm med en låda, 45 cm med 2 lådor. Dessutom kan du välja mellan tvättställ solid surface eller olika fristående tvättställ i porslin. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag.
Tvättställ Solid surface gropen har en diameter på 39 cm och ett djup på 13cm.

Alla serier