Classic


Möbelserien som skapar en klassisk och ombonad stil som alla känner igen och uppskattar. Med dess djupa och rejäla porslin är den en tidlös klassiker. Vad beträffar färg och material kan du välja mellan högklassig lack, ekfanér, melaminbelagd MDF eller smakfull infräst ram och ramlucka i fronterna eller varför inte någon av våra andra 1 950 kulörer på NCS-kartan.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt sminkhållare och lådmatta i den övre lådan som standard. Stilren lådbelysning och eluttag 230V finns som tillval.

De 4 lagrena

Impregnerad fuktsäker mdf

Melaminbelagd yta som ruggas av 30%

Spacklas och slipas

Slutligen 3-4 lager lack för bästa resultat


Vi har ett brett utbud på färger och material till våra badrumsinredningar.

Fyra olika lack, tre ek fanèr ytor, sju slitstarka melaminer. Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

Fronter:
Classic finns i stl.65/85/105 cm, djup 38 cm, höjd 48 cm. Tvättställ Classic djup 49 cm höj 10 cm. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag.

Alla serier