Forma


Det är badrumsmöbeln som gör badrummet till ett rum du trivs i. Berika ditt badrum med raka linjer och sköna kurvor som tillför lyx och harmoni i din vardag.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt lådmatta i den övre lådan som standard. El-uttag 230V finns som tillval.

Forma levereras med tvättställ i helgjuten glas eller Solid surface. Solid surface är ett material som har hållbarhet och som lämpar sig för exklusiv design både i privata hem och offentlig inredning. Det finns även toppskiva med fristående tvättställ.

   

       Glashandfat

   


Vit matt, vit blank, svart matt eller så kan du välja din favorit bland 1 950 färger från NCS färgkarta.

Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

Forma finns i 80,100 cm, D 50 cm, H 50 cm. Kommoder och badrumskåp levereras färdigmonterade inkl. bakstycke och justeringsbelag för montering på vägg. Dessutom kan du välja mellan glashandfat, Solid surface eller toppskiva med påliggande porslin. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag. Länk till PDF : Måttanvisning , Montering , installation

Alla serier