Royal


Runda vackra linjer med höga krav på estetik och kvalitet.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt sminkhållare och lådmatta i den övre lådan som standard. El-uttag 230V finns som tillval.

Royal levereras med tvättställ i helgjuten glas eller Solid surface. Solid surface är ett material som har hållbarhet och som lämpar sig för exklusiv design både i privata hem och offentlig inredning.

   

       Glashandfat

   

Vit matt, vit blank, svart matt eller så kan du välja din favorit bland 1 950 färger från NCS färgkarta.

Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

Royal finns i 87,151 cm, D 51 cm, H 50 cm. Kommoder och badrumskåp levereras färdigmonterade inkl. bakstycke och justeringsbelag för montering på vägg. Dessutom kan du välja mellan glashandfat, Solid surface eller toppskiva med påliggande porslin. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag.

Alla serier