Slim


Skäm bort kropp och sinne med tidlös design, moderna drag med massor av färger och kombinationer.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt sminkhållare och lådmatta i den övre lådan som standard. Stilren lådbelysning och eluttag 230V finns som tillval.

Vi har ett brett utbud på färger och material till våra badrumsinredningar. Fyra olika lack, tre ek fanèr ytor, sju slitstarka melaminer.

Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

Färger tiil toppskivor

       Toppskiva

Slim serien finns i stl.60/80/100/120 cm, djup 45 cm, höjd 48 cm. Dessutom kan du välja mellan porslin eller toppskiva med påliggande porslin. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag. Länk till PDF : Måttanvisning , Montering , installation

Alla serier