5-an Serien


 
  1. 5-an 120 vit matt 4 lådor med toppskiva i carrara marmor

  2. Spegel Luna

  3. 5-an med spegel Design

  4. 5-an 130 vit matt 2 lådor toppskiva i granit nero assoluto

  5. 5-an 80 vit matt med spegel Design

  6. Lådindelning och lådmatta samt sminkhållare i den övre lådan som standard, lådbelysning och eluttag finns som tillval

  7. Stilren lådbelysning finns som tillval

  8. 5-an 60 vit matt enkel låda

Känslan av att låta dig vara med och välja material och färger var så stark och självklar att vi aldrig tvekade utan genast började vi skissa och ordna med allt det praktiska. Vår ide var från första stund att få dig att bygga din möbel. En serie som du kan mixa och matcha färger, material och funktionalitet, med storlekar mellan 60cm och upp til 180cm och med en 5cm intervall på bredder kan du skapa ditt personliga badrum. Dessutom kan du byta fronterna när du vill ha förnyelse.
 

Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

5-an finns i storlekar mellan 60cm och upp til 180cm med en 5cm intervall på bredder. Stommen är lackad vit matt och du väljer din front från alla våra färger och material. Lådorna är av senaste teknik push and open som även har mjukstängning. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag. Se köpguide.

  Montering
  Köpguide
  Måttanvisning
  Skötselråd
  Justering låda