Garbo


Garbo serien karaktäriseras av kärleken till klassiskt hantverk av hög kvalitet och romantiska detaljer som ger ett originellt inslag i ditt badrum och gör varje besök till en upplevelse.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt sminkhållare och lådmatta i den övre lådan som standard. Stilren lådbelysning och eluttag 230V finns som tillval.

De 4 lagrena

Impregnerad fuktsäker mdf

Melaminbelagd yta som ruggas av 30%

Spacklas och slipas

Slutligen 3-4 lager lack för bästa resultat

  

       Toppskiva

Vit matt, svart matt. Massiva delen finns i mörk ek och ljus ek. Den massiva delen är underhållsfri i 10 år. Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn. Färger tiil toppskivor .

Garbo finns som nyhet med delad front i tre olika utförande, från klassiska till moderna. Luckan Garbo finns endast med hel front.
Garbo serien finns i stl. 65,85 cm, djup 45/46 cm, höjd 45/51 cm. Högskåp & Sidoskåp finns som tillval och även el-uttag och lådbelysning. Länk till PDF : Måttanvisning , Montering , installation

Alla serier