Skyland


En rationell design med skarpa linjer och cirkelns geometri skapar en enkel och förfinad dialog. Olika material av porslin, trä och metall blir en representation av sofistikerad originalitet, med ett handfat i porslin av - stor karaktär.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor och lådindelning samt sminkhållare och lådmatta i den övre lådan som standard. El-uttag 230V finns som tillval.

Skyland tvättstället kan du välja mellan nersänkt eller ovanpålligande på toppskiva. Som tillval till Skyland finns det eleganta ben i vit eller svart där den stilrena silhuetten framhävs och ger ett lätt och svävande intryck. Som tillval finns även belysningspaket med integrerad tvättställsbelysning i LED som är stämningsskapande, funktionellt och praktiskt på samma gång, allt styrs av en belyst touch knapp med dimmer funktion. Finns även belysning under kommod som kan styras av samma knapp.


Vit matt, svart matt eller så kan du välja din favorit bland 1 950 färger från NCS färgkarta.

Färgåtergivningen på färger/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.

Skyland finns i 80,100 och 120 dubbelho cm, D 48 cm, H 55 cm. Kommoder och badrumskåp levereras färdigmonterade inkl. bakstycke och justeringsbelag för enkel montering på vägg.

Alla serier