about 4acqua

Våra hantverkare har genuin kunskap om materialen de arbetar med. Med passion för former och finish tillverkar de badrumsmöbler med ett fulländat resultat.Badrumsinredningen och färgsättning är ofta det som märks mest i ett badrum. Om du vill sätta lite fart på tillvaron kan du välja former och badrumsskåp i matt färgade lacken som är den senaste trenden  och varför inte ett elegant glashandfat som höjer lyxkänslan i badrumet.  Föredrar du en mer dämpad stil väljer du ett tvättställ i porslin och badrumsskåp i ek eller högblank vit/svart.

 

Placeringen av badrumsmöbeln är en fråga om utrymme och funktionalitet, våra badrumsmöbler är tillverkade av fuktbeständig mdf som klarar av ett frekvent vardagligt bruk i badrumet , men du bör undvika att spruta vatten eller placera kommoden mot badkar eller dusch utan ordentlig avskärmning. Torka alltid bort vattenstänk med en torr trasa efter användning.    

 

Det vi rekommenderar vad gäller belysning i badrumet är att du ska ha en takbelysning som främsta ljuskälla. Punktbelysning ska vara placerad framför spegeln för att kunna se ordentligt, funderar du på ett spegelskåp kan du välja en energisparande LED ramp eller nån av våra kromade armaturer, vi har även belysning under spegelskåpet som ger extra bra ljus över tvättstället. Ett modernt och praktiskt inslag är de Imfria belysta speglarna med infälld  belysning och IR sensor där lamporna tänds när du drar handen under spegeln. Ur säkerhetssynpunkt är det viktigt att elinstallationerna i badrummet görs ordentligt. Anlita alltid en fackman för alla elinstallationer. En behörig elektriker vet vilken IP-klass som krävs för lampor och socklar i respektive zon.

inspirationsfilm

Inspirationsfilm

Kvalitet in i minsta detalj är den gemensamma nämnaren i allt vi gör - vi kompromissar inte. Denna kompromisslöshet genomsyrar våra möbler både vad gäller materialval och arbetssätt.

Stommar och fronter är tillverkade av fuktsäker MDF som klarar ett frekvent vardagligt bruk.

Slutresultatet vänder sig till den som söker kvalitet och funktionell design samt vill ha inredning med lång livslängd.