BYGG DIN MÖBEL


Hos oss ser vi till att du får möjligheten att designa din egen möbel. Du får med hjälp av våra kunniga återförsäljare att utforma din inredning enligt dina önskemål, till ett förmånligt pris. När du har bestämt färg och form, börjar vi tillverkningen. Cirka fyra veckor senare står din skräddarsydda inredning till ditt förfogande. Det är inte konstigare än så. Vi har under årens lopp tillverkat måttanpassade inredningar till åtskilliga nöjda kunder och vi hjälper mer än gärna till att förverkliga just din inredningsdröm.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsmöbler har mjukstängande lådor.

Vi har ett brett utbud på färger och material till våra badrumsinredningar. Fyra olika lack, tre ek fanèr ytor, sju slitstarka melaminer. Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn.


Alla serier