about 4acqua
  • Våra hantverkare har genuin kunskap om materialen de arbetar med. Med passion för former och finish tillverkar de badrumsmöbler med ett fulländat resultat. Vi är perfektionister och ägnar mycket tid och möda åt de allra minsta detaljerna.
  • Vi tillverkar och utvecklar produkter i egen regi. Råmaterialet träfanèr är från Italien och Tyskland. Stommarna är tillverkade av impregnerad MDF för bästa fukttålighet.
  • Vi har väldigt höga krav på våra badrumsinredningar, kvalité in i minsta detalj är den gemensamma nämnaren i allt vi gör.
  • I praktiken handlar det om att inte kompromissa. Denna kompromisslöshet vad beträffar vårt materialval och arbetssätt genomsyrar våra badrumsmöbler. Slutresultatet vänder sig till den som söker kvalité och design i sin inredning.
about 4acqua

Miljö

Vackra och funktionella badrumsmöbler i samspel med 4aquas omtanke om dig och miljön.

Vi värnar om miljön och ser vikten av ett långsiktigt miljöperspektiv därför strävar vi efter att förbättra miljön för oss alla.

Det gör vi genom att kontinuerligt förbättra våra produktionsmetoder, konstruktioner och framförallt materialval.

about 4acqua

Kvalite'

Kvalitet in i minsta detalj är den gemensamma nämnaren i allt vi gör - vi kompromissar inte.

Denna kompromisslöshet genomsyrar våra möbler både vad gäller materialval och arbetssätt. Stommar och fronter är tillverkade av fuktsäker MDF som klarar ett frekvent vardagligt bruk.

Slutresultatet vänder sig till den som söker kvalitet och funktionell design samt vill ha inredning med lång livslängd.

Mera
about 4acqua

Vision & Inspiration

Det har alltid funnits en klar vision bakom vad 4aqua ska stå för, visionen i sin tur förmår till ett oändligt hav av inspiration.

-Från inspiration till ide.

-Från ide till skiss.

-Från skiss till ritbordet,

och slutligen en vacker

badrumsmöbel för just dig.