Skåp


Skåp med bra förvaringsutrymme är avgörande för hur effektivt ditt badrum fungerar i vardagen, vi erbjuder en mängd olika rymliga sidoskåp och högskåp. I skåpen finns det gott om plats för både stora som små saker. Det är 5 mm glashyllor i alla skåp som kan flyttas efter smak och behov. Högskåpet med 2 dörrar har en hyllinredning i den övre dörren och självklart har alla luckor soft-close dämpning. El-uttag IP44 finns att välja till alla våra skåp och vill man ha något unikt så finns det belysta hyllor med LED-belysning som tänds och släcks med hjälp av IR-sensor som känner av när luckan öppnas och stängs.

Stommar och fronter är tillverkade av impregnerad fukttrög MDF 16 mm som klarar ett frekvent vardagligt bruk. Lackade möbler har fyra lager och faser, impregnerad fuktsäker MDF som har malaminbelagd yta som ruggas av 30% och spacklas och slipas innan slutliga lackeringen med upp till 4 lager lack för bästa resultat. Alla våra badrumsskåp har mjukstängande luckor och lådor som standard.


Vi har ett brett utbud på färger och material till våra badrumsinredningar. Fyra olika lack, tre ek fanèr ytor, sju slitstarka melaminer. Färgåtergivningen på färgval/träslag som visas kan variera mellan olika bildskärmar och kan även skilja sig något i verkligheten från det som upplevs i datorn

Alla serier